Plads til alle

Parkering & Gods

Hele området ved Erhvervspark Lolland er udlagt for tung transport og der er optimale parkeringsforhold uanset hvor på området man har til leje.

Til alle bygninger i Erhvervspark Lolland i Holeby er der tilknyttet parkeringspladser.

Som lejer i Erhvervspark Lolland vil der altid være gode parkeringsforhold for både medarbejdere og gæster.

Hele området er desuden udlagt for tung transport, således at gods og fragt altid kan køres lige til døren.

Der er to indkørsler på H. Christoffersensvej, og to indkørsler på Østervej. På den måde er der let adgang til alle erhvervslokalerne i Erhvervspark Lolland

Som lejere i Erhvervspark Lolland kan man tilslutte sig til kantineordning i personalerestaurationen “Cocotten”, som ligger centralt placeret på området og derved drage fordel af restaurantens mødefaciliteter, personalekantine og kursuslokaler
Cocotten leverer et imponerende udvalg af frisklavet mad, der dufter godt af sikker kvalitet. Her er der lækker og veltilberedt mad til begejstring for alle smagsløg.

Langt det meste af maden i personalerestauranten, består af hjemmelavet mad, skabt med kærlighed på baggrund af friske, lækre råvarer. Hos Cocotten tror man nemlig på, at det der er godt og ægte, vil behage de fleste.

Medarbejdere ansat i virksomheder i Erhvervspark Lolland, får udleveret et kort, hvorpå der kan indsættes kontanter, og derefter handles til fordelagtige priser.

I denne bygning vil der tillige være mulighed for at leje konferencerum samt mindre mødelokaler til for eksempel gæstefrokost.

Gode og åbne forhold

Kantine & mødelokaler

Godt arbejdsmiljø

Personale faciliteter

Der findes en række personalefaciliteter i Erhvervspark Lolland

Under personalerestauranten findes et større omklædningsrum, med plads til opbevaring i skabe, samt gode bademuligheder.

Umiddelbart i forbindelse med omklædningsfaciliteterne, findes en motionsklub, hvor personalet har mulighed for at benytter diverse træningsudstyr.

Erhvervspark Lolland A/S driver også Midtlollands Lagerhotel.

Tæt på motorvej til København, samt overfarten Rødby-Puttgarten.

Vi er et moderne lager, der har haller med og uden krandækning.

Kontakt:

Østervej 2  
4960 Holeby 
Tlf.: +45 22 95 17 20
Mail: kim@erhvervsparklolland.dk

Stort lagerhotel tæt på dig og EU 

Lagerhotel

Stort lagerhotel tæt på dig og EU 

Lagerhotel

Erhvervsparken kan tilbyde lejere forskellige former for service. Prisen for service aftales fra sag til sag eller baseres på ren timeafregning.

 

Projekt-support ved indflytning i Erhvervsparken
I forbindelse med indflytning kan vi tilbyde projektledelse, projektsupport eller andre ydelser. Kontakt os for at få afdækket Deres behov.

Rengøring

ProfilService A/S giver gerne tilbud på rengøring, uanset arealets størrelse.

Affaldshåndtering
Det vil være muligt at få en ordning, hvor Erhvervsparken bortskaffer lejernes almindelige affald på en betryggende og miljøvenlig facon.

KONTAKT
ADRESSE

Østervej 2, 4960 Holeby, Denmark

TELEFON

+45 22 95 17 20

EMAIL

kim@erhvervsparklolland.dk